Scone huligani- ' n ' - armonie
Scone Thugs - ' N ' - Harmony ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, coajă de lămâie, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Harmony Holiday Delight, Scone, și Scone De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul și praful de copt și pulsați de câteva ori.
Adăugați coaja de lămâie și untul și pulsați până când amestecul este galben pal și consistența făinii de porumb. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, bateți ingredientele uscate împreună într-un castron mare, apoi tăiați coaja și untul cu un blender de patiserie.)
Transferați amestecul într-un vas larg de amestecare. Faceți o fântână în centru și turnați 1/2 cană de smântână și vanilie. Folosind mâna, trageți ingredientele uscate în umed, amestecând până când sunt combinate (nu doriți să amestecați prea mult, altfel biscuiții vor fi duri). Dacă amestecul se simte prea uscat și sfărâmicios, adăugați restul de 1/4 cană cremă.
Pe o suprafață ușor făinată, formați aluatul într-un tort de aproximativ 9 inci lățime și 3/4 inch grosime.
Transferați fiecare pană pe foaia de copt pregătită și răciți-o la congelator timp de cel puțin 15 minute. (Acest lucru va întări untul, astfel încât să creeze straturi fulgi atunci când este copt.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Scoateți biscuiții din congelator, periați blaturile cu smântână grea și presărați cu zahăr.
Așezați pe grătarul din mijloc al cuptorului și coaceți, rotind tigaia din față în spate la jumătatea drumului, până când biscuiții se rumenesc și blaturile sunt ferme la atingere, 15 până la 20 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire...asta dacă poți aștepta atât de mult.