Scoicile de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în produse de patiserie
Scoicile de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în foietaj este un vegetarian felul principal. Pentru $11.03 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1204 calorii, 12g de proteine, și 90g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, mazăre pentru copii, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Scoici cu usturoi Beurre Blanc, Scallops cu roșii Beurre Blanc, și Scoici cu usturoi Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Începeți prin coacerea "cupelor"de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Așezați foile de patiserie dezghețate pe o suprafață ușor înmuiată și rece. Folosind un tăietor rotund de 4 1/2 inci, tăiați 4 cercuri. Așezați-le pe o tavă de foi căptușită cu pergament. Înscrieți ușor vârfurile patiseriei cu puf cu un tăietor rotund de 4 inci. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea vârfului de patiserie după ce este gătit, pentru a crea o "ceașcă". Bateți oul apoi folosiți o perie de patiserie pentru a peria blaturile. Se condimentează cu sare de mare și se introduce în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Coaceți în cuptor timp de 12 până la 15 minute până când sunt aurii și crocante. Odată răcit, tăiați "vârfurile" "cupelor" și așezați bazele pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
În timp ce" cupele " se coace, faceți beurre blanc. Într-o cratiță mare, curată, adăugați șobolani, vin alb, oțet de vin alb, cimbru proaspăt și frunze de dafin. Se fierbe până se reduce la jumătate, apoi se condimentează bine cu sare și mult piper negru proaspăt măcinat. Se strecoară sosul, se pune la loc la foc mic și se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Oțet De Vin Alb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați crema și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați unt mai multe cuburi la un moment dat în timp ce amestecați până când sosul se îngroașă. Păstrați cald și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Blanch mazăre și morcovi. Puneți o oală cu apă sărată la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și Morcovi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați morcovii mai întâi pentru a le da un început, apoi adăugați mazărea scurt pentru a găti legumele până când sunt fragede, dar încă ferme - aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Curățați scoicile și condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Setați o tigaie mare la foc mare și adăugați ulei de măsline. Odată încălzit, adăugați scoici și gătiți netulburate timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc bine. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Creșteți căldura și adăugați chanterelles și sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
13
Se adaugă morcovii și mazărea în tigaie și se sotează timp de 1 până la 2 minute până se încălzește.
Adăugați scoicile înapoi în tigaie, deasupra legumelor, pentru a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Pentru a servi, porționați printre cupele de patiserie. Acoperiți cu un capac de patiserie asortat-odihniți-l chiar în centru, astfel încât să puteți vedea umplutura și garnisiți cu arpagic și o tulpină de pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.