Scoicile Cazinou
Dacă 58 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Scoici Cazinou ar putea fi un remarcabil דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, scoici de cherrystone, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scoicile Cazinou, Scoicile Cazinou, și Scoicile Cazinou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoicile de abur într-o tigaie acoperită umplută cu o cantitate mică de apă. Aruncați scoicile care nu se deschid.
Scoateți coajă de sus și aruncați. Lăsați Scoica pe jumătatea rămasă, dar slăbiți carnea tăind-o în punctul în care este atașată de coajă.
Așezați pe o foaie de copt și dați deoparte.
Prăjiți slănina până când este crocantă și puneți-o deoparte pe șervețele de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă majoritatea picăturilor de slănină, cu excepția a aproximativ 1 lingură (suficient pentru a acoperi fundul tigaiei).
Sotati scallions, patrunjel si cimbru in picaturi de bacon pentru cateva minute pentru a integra arome.
Se ia de pe foc și se amestecă firimiturile de pâine. Zdrobiți în slănină și combinați. Condimentează cu sare și piper după cum este necesar.
Preîncălziți broilerul. Se amestecă amestecul de plante peste scoicile de pe jumătate de coajă și se presară o cantitate mică de parmezan deasupra fiecăruia. Prăjiți în broiler și serviți garnisit cu crengute de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.