Scoici și Foie Gras sote cu fructe de pădure și Vino Cotto

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Scoicile și Foie Gras sotate cu fructe de pădure sălbatice și Vino Cotto ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 756 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 38,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Scoici sotate cu ciuperci sălbatice și Frisee, și Foie Gras Au Torchon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Condimentează scoicile cu sare și piper. Gatiti scoicile pana se rumenesc si se incalzesc in centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scurgeți scoicile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ștergeți tigaia. Întoarceți-l la aragaz și încălziți-l la foc mare. Condimentați foie gras-ul cu sare și piper și căutați pe fiecare parte doar până se rumenesc și ferm, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți foie gras-ul pe prosoape de hârtie.
Reduceți focul la mediu și adăugați șalotele în tigaie. Gatiti, amestecand pana se inmoaie, apoi adaugati zaharul. Când zahărul s-a topit și s-a rumenit, adăugați balsamicul și demi-glace. Reduceți sosul cu 1/3, apoi adăugați vino cotto.
Într-o tigaie separată reîncălziți ușor scoicile și foie gras timp de 1 sau 2 minute. Odată ce sunt calde, feliați scoicile. Aranjați foie gras - ul pe 2 farfurii, deasupra cu scoici feliate, apoi stropiți fiecare farfurie cu sos.
Încingeți fiecare porție cu mizuna și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.