Scoici Învelite În Prosciutto
Rețeta de scoici învelite în Prosciutto ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână rucola, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici Învelite În Prosciutto, Prosciutto-scoici învelite cu spanac, și Scoici învelite cu prosciutto și unt de pătrunjel cu lămâie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un robot de bucătărie, adăugați roșiile, busuiocul, măslinele și uleiul de măsline și procesați până se toacă fin.
Condimentează ambele părți ale scoicilor cu sare și piper. Frecați fiecare scoică cu amestecul de roșii. Îndoiți fiecare felie de prosciutto pe jumătate pe lungime, apoi înfășurați fiecare scoică în 1 felie de prosciutto.
Așezați scoici învelite într-un vas de copt cu unt, cu cusătura în jos.
Coaceți până când Scoica este gătită, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mediu, aruncați rucola cu oțetul balsamic. Condimentează rucola cu sare și piper.
Așezați rucola pe un platou de servire sau împărțiți între feluri de mâncare individuale. Se acoperă cu scoici și se servește imediat.