Scoici în Shiitakes
Scallops în Shiitakes este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, capace de ciuperci shiitake, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește Cu Shiitakes, Cod fiert cu Shiitakes, și Orecchiette Cu Shiitakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați capacele de ciuperci shiitake într-un vas de copt superficial.
Presărați ardeiul în capacele de ciuperci.
Așezați 1 jumătate de scoică în fiecare capac de ciuperci. Lingurați 1/4 linguriță pesto pe fiecare jumătate de scoică.
Coaceți ciupercile la 450 timp de 10 minute sau până când se termină scoicile.