Scoici Wok În Sos De Unt Teriyaki Tabasco

Rețeta Wok a ars scoici în sosul de unt Teriyaki Tabasco ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 35 minute. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 341 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de sos de piper, sare și piper kosher, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Unt Sos, Scoici de susan tocite și friptură Teriyaki cu salată de varză tocită, și Scoicile Arse În Sos De Unt De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți wok la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați două linguri de unt și topiți.
Adăugați o stropire generoasă de sos de ardei iute sau după gust.
Adăugați patru scoici la amestecul de unt sfârâit și căutați ambele părți până se rumenesc frumos și auriu, aproximativ un minut pe fiecare parte. Condimentează cu sare și piper.
Îndepărtați scoicile de la wok la farfurie. Repetați până când toate scoicile sunt gătite.
La wok se adaugă mazărea de zahăr și ardeiul gras și se amestecă timp de aproximativ 2 până la 3 minute până când este ușor moale, dar încă crocant. Dacă se lipesc, poate fi necesar să adăugați o linie de ulei de arahide pentru a vă ajuta.
Turnați o linie mare de sos teriyaki preferat în wok și întoarceți scoicile la wok. Dă-le o aruncare finală și servi.