Scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata. Această rețetă face 8 porții cu 489 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, mozzarella, 2 cepe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Scoici umplute cu sos Arrabbiata, Turcia și anghinare umplute scoici, și Sos Arrabbiata cu chiftele de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pastele și gătiți parțial până se înmoaie, dar totuși foarte ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
3
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4
Între timp, într-o tigaie mare grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este moale și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați curcanul măcinat, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când carnea este ușor aurie și gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați inimile de anghinare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Într-un castron mare combinați amestecul de curcan răcit cu brânza ricotta, parmezanul, ouăle, busuiocul, pătrunjelul și restul de sare și piper. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Pentru a umple cojile, acoperiți fundul unui vas de copt de 9 pe 13 pe 2 inci cu 1 cană de sos Arrabbiata. Luați o coajă în palma mâinii și umpleți-o cu o lingură mare de amestec de curcan, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Așezați coaja umplută în vasul de copt. Continuați să umpleți cojile până când vasul de copt este plin, aproximativ 24 de cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Stropiți sosul Arrabbiata rămas peste cochilii, deasupra cu mozzarella rasă. Dacă înghețați, acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l la congelator timp de 1 zi și până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Pentru a coace, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți până când cojile sunt încălzite și brânza începe să se rumenească, aproximativ 60 de minute (20 de minute dacă cojile sunt dezghețate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
16
6 uncii felii pancetta, tocat grosier
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
17
2 lingurițe fulgi de ardei roșu zdrobiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
18
2 căței de usturoi, tocați
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
19
5 căni sos marinara proaspăt sau proaspăt
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
20
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
21
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
22
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
23
Adăugați sosul marinara și fulgii de ardei roșu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
24
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până este gata de utilizare.