Scoici Umplute Cu Brânză
Cojile umplute cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 55. O porție conține 18 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză de mozzarella cu lapte, brânză de vaci knudsen milkfat, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Cu Brânză, Cheesy Spanac Umplute Scoici, și Brânzeturi Mexicane Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Se amestecă sosul de paste și roșiile până se amestecă; se întinde pe jumătate pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Combinați brânza de vaci, spanacul, parmezanul, condimentele și 1/2 cană mozzarella; lingură în coji de paste.
Se pune în vasul de copt pregătit; se acoperă cu amestecul de sos de paste rămas. Acoperă.
Coaceți 25 min. sau până când se încălzește. Se acoperă cu mozzarella rămasă; coaceți, neacoperit, 2 min. sau până se topește.