Scoici tocite cu gust de roșii-fenicul
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei vegetal, bulb de fenicul; salvați câteva frunze, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan ars scoici cu gust de anghinare de măsline, Scoici tocite cu gust de pătrunjel-cimbru, și Scoicile arse cu un gust de porumb, slănină și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați scoici pe o hârtie pentruo placă subțire și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Condimentează cu 1/2 linguriță. sare și lăsați să stea încă 5 minute. "Condimentarea înainte de gătit dezvoltă cea mai bună aromă", spune Clark. Ștergeți uscat.
Între timp, faceți gust: dacă folosiți roșii proaspete, înmuiați-le într-o oală mare cu apă clocotită, 10 secunde.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță. (Dacă folosiți roșii conservate, nu fierbeți.) Pentru a semăna roșiile, pur și simplu tăiați-le în jumătate și stoarceți. Core și zaruri bine.
Se încălzește 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu până când începe să se rumenească.
Adăugați ceapa, feniculul și un vârf de sare și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoi și gătiți 2 minute; adăugați chimen și gătiți încă 1 minut, amestecând des. Se amestecă roșiile și se gătește până când sosul este lucios și îngroșat, aproximativ 8 minute. Se amestecă untul rămas "pentru a emulsiona puțin sosul", apoi se adaugă pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare (fonta este cea mai bună; cu antiaderent, nu veți obține o crustă bună) la foc mediu-mare până la cald. Rotiți în ulei, apoi aranjați scoici într-un singur strat în tigaie, cu spațiu amplu în jurul fiecăruia. Gatiti fara a misca scoici pana cand sunt aurii si cruste dedesubt, aproximativ 2 minute; apoi întoarceți și gătiți timp de aproximativ un minut.
Scoateți de pe foc și lăsați scoicile să stea în tigaie 1 minut; transferați pe o farfurie, începând cu cele mai subțiri scoici.
În timp ce scoici sunt de gătit, lingura unele savura în feluri de mâncare gratin.
Adăugați câte o scoică sau două la fiecare. Top fiecare cu o dab de gust și un fragment de frunze de fenicul. "Orice garnitură ar trebui să facă parte din farfurie și ar trebui să fie mâncată."
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.