Scoici tocite cu gust de roșii-fenicul

Scoici tocite cu gust de roșii-fenicul
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei vegetal, bulb de fenicul; salvați câteva frunze, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan ars scoici cu gust de anghinare de măsline, Scoici tocite cu gust de pătrunjel-cimbru, și Scoicile arse cu un gust de porumb, slănină și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați scoici pe o hârtie pentruo placă subțire și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Condimentează cu 1/2 linguriță. sare și lăsați să stea încă 5 minute. "Condimentarea înainte de gătit dezvoltă cea mai bună aromă", spune Clark. Ștergeți uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Între timp, faceți gust: dacă folosiți roșii proaspete, înmuiați-le într-o oală mare cu apă clocotită, 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se lasă să se răcească, apoi se curăță. (Dacă folosiți roșii conservate, nu fierbeți.) Pentru a semăna roșiile, pur și simplu tăiați-le în jumătate și stoarceți. Core și zaruri bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se încălzește 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, feniculul și un vârf de sare și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați usturoi și gătiți 2 minute; adăugați chimen și gătiți încă 1 minut, amestecând des. Se amestecă roșiile și se gătește până când sosul este lucios și îngroșat, aproximativ 8 minute. Se amestecă untul rămas "pentru a emulsiona puțin sosul", apoi se adaugă pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Încălziți o tigaie mare (fonta este cea mai bună; cu antiaderent, nu veți obține o crustă bună) la foc mediu-mare până la cald. Rotiți în ulei, apoi aranjați scoici într-un singur strat în tigaie, cu spațiu amplu în jurul fiecăruia. Gatiti fara a misca scoici pana cand sunt aurii si cruste dedesubt, aproximativ 2 minute; apoi întoarceți și gătiți timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți de pe foc și lăsați scoicile să stea în tigaie 1 minut; transferați pe o farfurie, începând cu cele mai subțiri scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
În timp ce scoici sunt de gătit, lingura unele savura în feluri de mâncare gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
10
Adăugați câte o scoică sau două la fiecare. Top fiecare cu o dab de gust și un fragment de frunze de fenicul. "Orice garnitură ar trebui să facă parte din farfurie și ar trebui să fie mâncată."
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista