Scoici sotate cu Andouille și verdeață pentru copii
Dacă $1.14 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile sotate cu Andouille și Baby Greens ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 262 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un amestec de șalotă, scoici de mare, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Saut Andouille Și Verdețuri Cu Crupe, Cina in seara asta: saut andouille și verdețuri cu crupe, și Saut cotlete de pui cu verdețuri mixte pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți șalotele tocate, oțetul de vin Sherry și muștarul Dijon într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat în 1/2 cană de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte. Acoperiți pansamentul și lăsați să stea la temperatura camerei. Rewhisk înainte de a utiliza.)
Aruncați verdeața mixtă pentru bebeluși într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Împărțiți salata în 6 farfurii.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline rămas în tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu sare și piper.
Adăugați scoici în tigaie într-un singur strat. Gatiti pana cand scoicile sunt doar opace in centru si se rumenesc usor si toate sucurile s-au evaporat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile pe farfurie.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Adăugați cârnați și saut până la crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile în tigaie și amestecați până se încălzește, aproximativ 30 de secunde.
Presărați amestecul de cârnați de scoici și andouille în jurul salatelor, împărțind în mod egal.
Stropiți scallop și amestec de cârnați andouille cu o parte din pansamentul rămas.
Se presară pătrunjel și se servește.
* Cârnați afumați de porc și vită, vânduți la magazinele și supermarketurile specialty foods. Kielbasa poate fi înlocuit.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.