Scoici prăjite cu sos picant de mure, Risotto Guanciale și Shiitake
Scoicile arse cu sos picant de mure, Risotto Guanciale și Shiitake ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de legume, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Scoici de mare Jumbo arse cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinaigretă cu ghimbir de soia, Risotto de dovleac cu scoici arse, și Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sosul: într-o cratiță cu fund mediu greu, așezată la foc mediu, combinați fructele de pădure, oțetul, apa, zahărul brun, fulgii de ardei roșu și un vârf de sare. Când încep să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând des pentru a împiedica boabele să se lipească de fund și să ardă; aproximativ 30 de minute. Sucurile se vor îngroșa ușor, se adaugă 1 lingură de unt, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.Strecurați pulpa prin sită pentru a îndepărta semințele, asigurându-vă că frecați toată pulpa de fructe de pădure pe care o puteți trece prin plasă. Aruncarea solidelor. Pune deoparte.Rumeniți guanciale: aruncați bucățile de guanciale într-o tigaie rece din fontă. Dați focul la mediu și gătiți, netulburat până când gaunciale se rumenesc. Agitați tigaia și continuați să gătiți până când bucățile sunt crocante peste tot. Folosiți o lingură cu fante și transferați guanciale pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Puneți o cratiță mare la foc mediu, adăugați 1 masărespon ulei de măsline și șalotă. Gatiti si amestecati des pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ciupercile și gătiți până când ciupercile își eliberează lichidul și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
3
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt bine acoperite și opace, 1 până la 2 minute.. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut pentru a evapora alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă 1 cană de bulion cald. Se amestecă cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul, apoi se adaugă încă 1 cană. Continuați să amestecați în timp ce adăugați bulionul câte o cană, permițând orezului să absoarbă în mare parte lichidul înainte de a adăuga mai mult. Este posibil să nu aveți nevoie de tot bulionul. Gustați risotto-ul și reglați condimentul; ar trebui să fie ușor ferm, dar fraged și cremos. Se amestecă pătrunjelul, untul și brânza.Căutați scoicile: condimentați scoicile cu generozitate cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Așezați o tigaie care conține restul de 1 lingură de grăsime guanciale la foc mediu. Când grăsimea este fierbinte, adăugați scoicile și căutați timp de 2 minute, fără a le mișca. Când fundul scoicilor arată frumos rumenit, întoarceți-le și căutați cealaltă parte timp de 1 minut. Folosind clești, transferați cu atenție scoicile pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie pentru a șterge o parte din oil.To serviți: Movilați risotto-ul în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii, puneți 1 scoici deasupra. Punctați sosul de mure în centrul fiecărei scoici și stropiți mai mult în jurul farfuriei după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Guanciale
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se ornează cu guanciale și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Se servește cald. Puteți aranja alternativ ingredientele pe un platou de servire și lăsați oaspeții să se ajute singuri.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.