Scoici Picante Învelite În Slănină
Scoici picante învelite în slănină este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, condimente cajun, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Bacon învelit scoici cu maioneză picantă, Scoici învelite în slănină cu coriandru picant-maioneză, și Scoici Învelite În Slănină.
Instrucțiuni
Aranjați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc ușor, dar încă flexibil, aproximativ 5 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie.
Înfășurați fiecare felie de slănină în jurul unei scoici de mare și asigurați-o cu o scobitoare. Condimentează cu condimente Cajun.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie curată la foc mediu-mare; căutați scoici până când sunt aurii și slănina este crocantă, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Strângeți lămâia peste scoici.