Scoici Oreganato: Vongole Origanate
Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica sare și piper, usturoi, scoici littleneck, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Scoici cu Oregano și pesmet (Vongole Origanate), Tagliatelle Con Vongole-Paste Cu Scoici Mici, și Pizza Vongole cu Andouille, scoici și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți cu grijă scoicile și slăbiți de jos coajă, drenând cu grijă fiecare lichid al scoicilor într-un mic bol de amestecare.
Se toarnă sare kosher pe o foaie de fursecuri, astfel încât să aibă o adâncime de cel puțin o jumătate de centimetru și se aranjează scoicile în jumătățile lor de coajă în jurul foii de fursecuri.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat și adăugați ceapa, usturoiul și ardeii. Gătiti 6 până la 7 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor, apoi adăugați firimiturile de pâine și continuați să gătiți încă 3 minute, până se rumenesc ușor.
Scoateți amestecul de pe foc, condimentați cu sare și piper și răciți. Amestecați oregano tocat și lichidul de scoică rezervat și împachetați aproximativ 2 lingurițe de amestec de firimituri în fiecare clapetă.
Așezați scoicile sub căldură și încălziți, fără a găti cu adevărat Scoica, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute, până când amestecul de firimituri s-a rumenit adânc.
Se ia de pe foc, se strecoară cu o picătură de ulei de măsline și se servește.