Scoici Oreganato: Vongole Origanate

Scoici Oreganato: Vongole Origanate
Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica sare și piper, usturoi, scoici littleneck, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Scoici cu Oregano și pesmet (Vongole Origanate), Tagliatelle Con Vongole-Paste Cu Scoici Mici, și Pizza Vongole cu Andouille, scoici și scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Deschideți cu grijă scoicile și slăbiți de jos coajă, drenând cu grijă fiecare lichid al scoicilor într-un mic bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Se toarnă sare kosher pe o foaie de fursecuri, astfel încât să aibă o adâncime de cel puțin o jumătate de centimetru și se aranjează scoicile în jumătățile lor de coajă în jurul foii de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat și adăugați ceapa, usturoiul și ardeii. Gătiti 6 până la 7 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor, apoi adăugați firimiturile de pâine și continuați să gătiți încă 3 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți amestecul de pe foc, condimentați cu sare și piper și răciți. Amestecați oregano tocat și lichidul de scoică rezervat și împachetați aproximativ 2 lingurițe de amestec de firimituri în fiecare clapetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Așezați scoicile sub căldură și încălziți, fără a găti cu adevărat Scoica, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute, până când amestecul de firimituri s-a rumenit adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
7
Se ia de pe foc, se strecoară cu o picătură de ulei de măsline și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista