Scoici Marinate Ceviche

Scoici Marinate Ceviche
Reteta Ceviche scoici marinate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, suc de lămâie, un amestec de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Marinate Cu Citrice De Soia, Citrice-scoici marinate și ardei roșu prăjit, și Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună toate ingredientele, cu excepția coriandrului și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2
Gustați, reglați condimentul și serviți, garnisit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
3
Gust
4
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
5
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista