Scoici la grătar și Fettuccine cu sos de unt de mazăre englezesc

Scoici la grătar și Fettuccine cu sos de unt de mazăre englezesc
Scoicile la grătar și Fettuccine cu sos de unt de mazăre englezesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 528 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână vin, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de cremă de roșii fettuccine de afine cu creveți și scoici, Scoici cu sos de unt de lămâie, și Pui la grătar și Fettuccine cu sos cremos de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
2
Puneți mazărea într-o tigaie cu sos mediu și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați aproximativ 2 lingurițe de sare și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie, dar inca verde aprins, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scurgeți mazărea și scufundați-le în baia de gheață pentru a opri gătitul. Tulpina. Pureați mazărea folosind o moară de alimente sau un robot de bucătărie, poate fi necesar să adăugați o linguriță sau apă sau cam așa ceva. Vrei o consistență care nu este nici pastoasă, nici apoasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Combinați șalotele și vinul într-o tigaie de sos non-reactivă medie, setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri. Coborâți focul și bateți treptat în 1 cană de unt, una sau două bucăți odată. Când untul a fost încorporat, scoateți sosul de pe foc. Se strecoară sosul de unt și se aruncă solidele. Întoarceți sosul în cratiță. Răzuiește piureul de mazăre în cratiță cu sosul de unt și adaugă jumătate din menta tocată, amestecând până se încorporează complet. Acoperiți și puneți deoparte.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați fettuccina și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.În timp ce pastele gătesc la grătar scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la mediu-înalt. Aruncați scoicile cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mic până când sunt bine acoperite. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați scoicile pe grătarele grătarului sau tăvii pentru grătar. Ar trebui să sfârâie. Nu aglomerați scoicile, lucrați în loturi, dacă este necesar. Grătiți-le pe o parte până când scoicile dezvoltă semne de grătar maro auriu, aproximativ 1 până la 2 minute. Apoi întoarceți-le o dată și continuați să gătiți încă un minut sau mai mult. Sunt abia gătite și rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți de pe grătar și lăsați-le să se odihnească în timp ce terminați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scurgeți pastele și mutați-le rapid într-un castron mare. Lăsați să vină o cantitate mică de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați cimbru tocat, menta rămasă și untul rămas. Toss well.To serviți ușor încălziți sosul de mazăre la foc mic și apoi lingurați o cantitate mică de pe 6 farfurii încălzite sau boluri puțin adânci. Rotiți o parte din paste într-o formă compactă și așezați-o lângă sos. Se acoperă cu 2 scoici pe farfurie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista