Scoici la grătar într-o pungă de folie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă 46 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., scoici la grătar într-o pungă de folie ar putea fi un minunat fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 132 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici picante la grătar în folie cu @ GalloFamily #SundaySupper, Biban De Mare Puttanescan Într-O Pungă De Folie, și Somon Copt În Pungă De Folie.
Instrucțiuni
Stivați două bucăți lungi de 2 1/2 picioare de folie de aluminiu rezistentă. În centru, îngrămădiți 18 scoici cu gât mic, curățate; 2 roșii de prune însămânțate cubulețe; 1 eșalotă, feliată subțire; și frunzele din câteva crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și crenguțe de oregano, tocate grosier. Dacă doriți, adăugați un vârf de fulgi de ardei roșu. Se acoperă cu 1 lingură de unt nesărat (opțional). Îndoiți părțile laterale ale foliei pentru a forma o pungă.
Se toarnă 1/4 cană de vin alb uscat peste amestecul de scoici și se rulează marginile superioare de mai multe ori pentru a sigila bine, lăsând mult spațiu pentru ca scoicile să se aburească.
Așezați punga pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 12 până la 15 minute, până când cojile s-au deschis.
Serviți imediat cu pâine crustă la grătar.
Retipărit cu permisiunea de la ce trebuie să facă o gazdă?: 313 idei și inspirații pentru divertisment fără efort de Susan Spungen. Copyright 2013 de Susan Spungen. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.