Scoici la grătar cu sos de roșii Creole
Scoici la gratar cu sos de rosii Creole este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sos de roșii creole, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Scoici la grătar cu sos de roșii-mentă și Orzo, Sos De Roșii Creole, și Pui Cu Sos De Roșii Creole Guatemaleze.
Instrucțiuni
Periați scoicile cu ulei de măsline; se presară cu sare și piper.
Grătar, fără capac de grătar, la foc mare (400 până la 50
4 până la 5 minute sau doar până când scoicile sunt opace, întorcându-se o dată.
Se servește cald cu sos de roșii Creole.
Garnisiți cu crengute proaspete de cimbru.