Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb
Scoici la gratar cu salata de porumb Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 544 calorii. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sos fierbinte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb, Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb, și Scoici La Grătar Cu Salată Mexicană De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, aruncați usturoiul și ceapa cu sucul de lămâie și lăsați să stea 10 minute.
Ungeți porumbul cu ulei și grătați la foc moderat până se carbonizează și doar fraged, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru și tăiați miezurile de pe știuleți.
Bateți maioneza și pudra de chile în usturoi, ceapă și suc de lămâie.
Adăugați brânza și porumbul în castron și aruncați. Condimentează cu sare, piper și sos fierbinte.
Periați scoicile cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc mare până se rumenesc frumos și abia se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți salata de porumb pe 4 farfurii și acoperiți cu scoici.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit.
![Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.]()
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
This wine is a fine example of the unique characteristics from the Rochioli property and the Russian River Valley. Aromas of ripe apple, tropical fruit, hazelnut and a touch of spice combine with the rich apple flavors and crisp acidity.