Scoici la grătar cu fenicul
Scallops la grătar cu fenicul este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 77 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Scoici De Mare La Grătar Și Fenicul, Scoici cu iaurt și fenicul, și Scoici Fumurii Cu Fenicul Și Roșii.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Aruncați scoicile cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mic până când sunt bine acoperite. Glisați 6 scoici pe fiecare dintre cele 4 frigărui mici. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime, tăiați miezul și feliați transversal în bucăți groase de cca. Amestecati cu restul de ulei de lingura de ulei si condimentati-le cu sare si piper.
Încălziți o tigaie cu ulei până când este destul de fierbinte. Nu folosiți prea mult ulei. Nu prăjim feniculul. Apoi adăugați feniculul cât mai aproape de un strat posibil.
Lăsați-l să stea netulburat până începe să se rumenească. Apoi amestecați tigaia și gătiți până când feniculul se ofilește aproximativ 5 minute. Între timp, puneți frigarui pe grătar la foc direct. Ar trebui să sfârâie. Grătiți pe o parte până când scoicile dezvoltă semne de grătar maro auriu, aproximativ 1 până la 2 minute. Apoi întoarceți-le o dată și continuați să gătiți încă un minut sau mai mult. Sunt abia gătite și rare.
Scoateți din grătar și lăsați-le să se odihnească 2 sau 3 minute.
Scoateți scoicile din frigarui.
Se servește cald cu fenicul și linguina.