Scoici La Grătar
Scoicile la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 216 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Scoici La Grătar, Scoici De Mare La Grătar Și Fenicul, și Scoici De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor cu ulei.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul pana cand sunt moi si translucide, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea.
Așezați scoici într-un castron mare și aruncați cu amestec de unt.
Lăsați să stea aproximativ 2 minute.
Filetați scoici pe frigarui sau folosiți un coș de grătar din sârmă. Gatiti pe gratar preîncălzit timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Întoarceți amestecul de unt în cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și păstrați-vă cald în timp ce scoicile gătesc. Aruncați cu scoici la grătar și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.