Scoici frecate la grătar cu supă cremoasă de varză murată

Scoici frecate la grătar cu supă cremoasă de varză murată
Această rețetă face 6 porții cu 185 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: rucola pentru copii, făină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată, Supă Cremoasă De Sparanghel Cu Scoici Arse, și Gratar Uscat Frecat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o oală de 5 litri la foc mediu, apoi gătiți slănină și ceapă, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a grăsimii de slănină este redată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați varză murată și vin și fierbeți rapid, neacoperit, până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
VinVin
3
Se amestecă în stoc și smântână grea, apoi se fierbe ușor, neacoperit, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
StocStoc
4
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul, smântâna și restul de 2 linguri de unt. Supă pură în loturi într-un blender până când este netedă și cremoasă (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi reveniți la oală. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Amestecați făina, condimentele și sarea kosher într-un castron. Uscați scoicile, apoi acoperiți cu generozitate o parte a fiecărei scoici uniform cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mic, până când strălucește. Gatiti scoicile, cu partea simpla in jos, intorcand o data, pana cand sunt fierte, 5 pana la 6 minute in total. Rezervați ulei de gătit condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Împărțiți supa în 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 2 scoici în fiecare castron și acoperiți cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți supa cu ulei rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Notele bucătarilor: supa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită. Amestecul de condimente (pentru scoici) poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SupăSupă

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista