Scoici fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran
Nevoie de o curs principal fără lactate? Scoicile fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 662 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați așchii de lemn de hickory, pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tequila Chorizo scoici pe gratar, Scoici aburite în șofran și bulion verde de primăvară, și Capellini Cu Midii Și Scoici În Bulion Bogat De Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pătrundeți fundul unei tigaie de folie de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit. Tapetați tigaia cu ziar sau prosoape de hârtie; așezați 2 căni de așchii de lemn deasupra hârtiei în tigaie.
Combinați bulionul și următoarele 6 ingrediente (prin roșii) într-o cratiță medie rezistentă la cuptor.
Așezați tigaia de unică folosință pe 1 parte a grătarului; aprindeți ziarul cu un chibrit lung.
Așezați cratița pe cealaltă parte a grătarului. Grătar de acoperire. Aduceți sosul la foc mic și grătiți timp de 15 minute.
Scoateți cratița de pe grătar și păstrați-o la cald.
Așezați poblano și porumb pe grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 10 minute, întorcându-vă ocazional.
Adăugați ceapa verde și chorizo, tăiați părțile în jos, la grătar; acoperiți și grătiți 4 minute sau până când poblano este înnegrit și carbonizat și porumbul este ușor carbonizat, întorcându-se ocazional.
Așezați poblano într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 5 minute. Curățați și aruncați piei; tăiați poblano pe jumătate pe lungime. Aruncați tulpina, semințele și membranele. Se toacă poblano, se taie sâmburi din știulete de porumb, se taie ceapa verde și se toacă chorizo; se adaugă la amestecul de bulion.
Adăugați 1 cană rămasă așchii de lemn în tigaia de unică folosință. Întoarceți cratița la grătar. Acoperiți grătarul și fierbeți la foc mic.
Așezați scoici pe grătar. Acoperiți și grătiți timp de 2 minute sau până când scoicile încep să se deschidă. Aruncați cojile nedeschise.
Adăugați scoici în amestecul de bulion; acoperiți și grătiți timp de 4 minute sau până când cojile se deschid complet.
Scoateți cratița de pe grătar; se amestecă pătrunjelul și sucul. Acoperiți și păstrați cald.
Așezați pâinea pe grătar și grătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când este prăjită. Amestec de scoici în boluri.
Se servește cu pâine la grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.