Scoicile reteta de vițel în sos de whisky irlandez ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 262 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salvie, sherry, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Scoici de vițel în sos de whisky irlandez, Tort de mere irlandez cu sos de Caramel de whisky irlandez, și Whisky irlandez Soda pâine cu unt de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; presărați uniform peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate de vițel în tigaie. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul de măsline rămas, untul și vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați șalotele tocate și ciupercile preslicate în tigaie și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați whisky irlandez, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Irlandez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați bulion și sherry; se fierbe 3 minute sau doar până când sosul începe să se îngroașe. Întoarceți vițelul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați vițelul pe un platou de servire și acoperiți cu ciuperci și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Se presară cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.