Scoici de vițel în sos de whisky irlandez

Reteta scoici de vițel în sos de whisky irlandez ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 262 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de sare, ghimbir măcinat, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez, Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, și Sos De Caramel De Whisky Irlandez.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; presărați uniform peste vițel.
Încălziți 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de vițel în tigaie. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul de măsline rămas, untul și vițelul.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați șalotele tocate și ciupercile pre-tăiate în tigaie și gătiți 1 minut.
Adăugați whisky irlandez, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați bulion și sherry; fierbeți 3 minute sau doar până când sosul începe să se îngroașe. Întoarceți vițelul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Așezați vițelul pe un platou de servire și acoperiți cu ciuperci și sos.
Presărați pătrunjel proaspăt tocat, dacă doriți.