Scoici De Mare La Grătar Cu Sos De Coriandru Și Fasole Neagră
Dacă 92 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., scoicile de mare la grătar cu sos de coriandru și fasole neagră ar putea fi un excelent fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 6. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, coriandru, mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas sănătoase de fasole neagră cu sos de coriandru, Tostadas sănătoase de fasole neagră cu sos de coriandru, și Mango de fasole neagră se amestecă cu sos de nucă de cocos Cilantro Lime pentru rețete similare.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.