Scoici de mare cu vermut

Scoici de mare cu vermut
Scoici de mare cu vermut este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare în apă, capere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici cu piure de mazăre și sos de vermut, și Scoici de vițel cu capere, vermut și mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 rotații din tigaia cu ulei de măsline, aproximativ 2 linguri și șalotele tocate în tigaie. Gatiti ceapa in ulei un minut sau cam asa ceva, adaugati inimile de anghinare si aruncati sa se incalzeasca. Condimentați anghinarea cu sare și piper și combinați cu pătrunjel și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați anghinare într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Ștergeți tigaia și reveniți la căldură, ridicând puțin căldura. Condimentați scoicile scurse și tăiate cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1 rând de ulei de măsline în tigaia foarte fierbinte și așezați imediat scoicile în tigaie. Căutați scoicile într-un singur strat, determinându-le să se caramelizeze, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vermut în tigaie și gătiți alcoolul, 1 până la 2 minute. Aranjați scoicile în vermut deasupra anghinarelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VermutVermut
AlcoolAlcool
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista