Scoici de mare cu vermut
Scoici de mare cu vermut este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare în apă, capere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici cu piure de mazăre și sos de vermut, și Scoici de vițel cu capere, vermut și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 rotații din tigaia cu ulei de măsline, aproximativ 2 linguri și șalotele tocate în tigaie. Gatiti ceapa in ulei un minut sau cam asa ceva, adaugati inimile de anghinare si aruncati sa se incalzeasca. Condimentați anghinarea cu sare și piper și combinați cu pătrunjel și capere.
Transferați anghinare într-un vas de servit.
Ștergeți tigaia și reveniți la căldură, ridicând puțin căldura. Condimentați scoicile scurse și tăiate cu sare și piper.
Adăugați 1 rând de ulei de măsline în tigaia foarte fierbinte și așezați imediat scoicile în tigaie. Căutați scoicile într-un singur strat, determinându-le să se caramelizeze, 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați vermut în tigaie și gătiți alcoolul, 1 până la 2 minute. Aranjați scoicile în vermut deasupra anghinarelor și serviți.