Scoici de mare cu vermut

Scoici de mare cu vermut
Scoicile de mare cu vermut este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, capere, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici cu piure de mazăre și sos de vermut, și Scoici de vițel cu capere, vermut și mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 2 rotații din tigaia cu ulei de măsline, aproximativ 2 linguri și șalotele tocate în tigaie. Gatiti ceapa in ulei un minut sau cam asa ceva, adaugati inimile de anghinare si amestecati pentru a incalzi. Condimentează anghinarea cu sare și piper și combină cu pătrunjel și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați anghinarea într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Ștergeți tigaie și a reveni la căldură, creșterea de căldură un pic. Condimentează scoicile scurse și tăiate cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1 rând de ulei de măsline în tigaia foarte fierbinte și așezați imediat scoicile în tigaie. Căutați scoicile într-un singur strat, determinându-le să se caramelizeze, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vermut în tigaie și gătiți alcoolul, 1 până la 2 minute. Aranjați scoicile în vermut deasupra anghinarelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VermutVermut
AlcoolAlcool
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Girard Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Girard Chardonnay
Girard Chardonnay
Aromele sugerează plăcintă proaspătă de mere a La mode, cu note de scorțișoară și vanilie. Pe gust, aciditatea strălucitoare este echilibrată de aromele de mere, pere și mandarine, amestecate cu note de condimente de Crăciun.Amestec: 100% Chardonnay
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista