Scoici de mare cu varză și varză înăbușită cu șuncă
Scoici de mare cu varză fiartă cu șuncă și Kale este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Scoici cu varză și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in 3 linguri de ulei cu frunze de dafin intr - o oala grea de 6 pana la 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Se adauga varza si se mareste focul pana la moderat mare, apoi se sauteaza, amestecand din cand in cand, pana cand varza incepe sa se ofileasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
4
Adăugați stoc (cu carne din jareți de șuncă) și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
Varză
Stoc
Carne
5
Se amestecă kale, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când kale este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Kale
Sare
6
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se usucă scoicile și se presară ambele părți cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Piper
Sare
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează scoici de la Bruxelles (fără aglomerare), în 2 loturi, dacă este necesar, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați scoicile într-un vas de copt superficial și păstrați-le la cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
10
Adăugați vin în tigaie și deglazați fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, până când lichidul este redus la aproximativ 2/3 cană. Se amestecă 1 linguriță suc de lămâie, apoi se adaugă sos în amestecul de varză. Condimentați cu sare, piper și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Varză
Piper
Sos
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se toarnă orice sucuri de scoici acumulate în vasul de copt în amestecul de varză, apoi se servește amestecul lingurat peste grâu și acoperit cu scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Varză
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Amestecul de varză poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți și adăugați sucuri de tigaie din scoici înainte de servire.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.