Scoici De Mare Cu Lămâie Și Piper
Scoici de mare de lămâie-piper necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente de lămâie-piper, suc de lămâie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici de ardei Lime-alb cu sos de ardei gras, și
Instrucțiuni
Așezați scoici pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați jumătate de scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți scoicile din tigaie; îndepărtați orice reziduu din tigaie cu o lingură de lemn. Repetați procedura cu scoicile rămase.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand continuu, 3 minute sau pana se inmoaie.
Întoarceți scoicile în tigaie; adăugați suc de scoici și următoarele 3 ingrediente. Se fierbe 1 minut sau până se încălzește bine.
Presărați arpagic înainte de servire.