Scoici de mare arse pe Slaw Asiatic
Seared scoici de mare pe asiatice Slaw este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici Arse Cu Slaw De Mango Carmelizat, Scoici De Mare Arse Cu Oțet Banyuls Și Salată De Cicoare, și Scoici arse cu sos asiatic de tei-chile.
Instrucțiuni
Combinați varza și ridichile într-un castron mare; pus deoparte.
Combinați oțetul de orez, sosul de soia, 1 linguriță de ulei și ardeiul roșu, amestecând bine cu un bici.
Încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu sare și piper negru.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Aranjați 1 cană amestec de varză pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 4 scoici.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de amestec de oțet; presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță de semințe de susan.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.