Scoici de dafin Nantucket cu unt parfumat de dafin

Scoici de dafin Nantucket cu unt parfumat de dafin
Scoici de golf Nantucket cu unt parfumat de dafin ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 92 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Supă de țelină răcită cu scoici de dafin Nantucket, Scoici la grătar cu Quinoa parfumată cu portocale, și Scoici arse cu Dop de afișare cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți untul și frunzele de dafin într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Îndepărtați solidele de sus; aruncați solidele și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3
Înveliți ușor scoicile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate de scoici în tigaie; saut 1 minut sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați într-un castron. Repetați procedura cu scoicile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați scoici cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
8
Adăugați suc și jumătate de unt la scoici, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
SucSuc
9
Combinați panko și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Încălziți tigaia la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați amestecul panko în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand panko se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scoateți panko din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Așezați 1/3 cană scoici în fiecare dintre cele 8 ramekine. Completați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe panko și 1/8 linguriță coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Presărați cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista