Scoici de dafin Nantucket cu unt parfumat de dafin

Scoici de golf Nantucket cu unt parfumat de dafin ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 92 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Supă de țelină răcită cu scoici de dafin Nantucket, Scoici la grătar cu Quinoa parfumată cu portocale, și Scoici arse cu Dop de afișare cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți untul și frunzele de dafin într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se topeste untul.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Îndepărtați solidele de sus; aruncați solidele și frunzele de dafin.
Înveliți ușor scoicile cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați jumătate de scoici în tigaie; saut 1 minut sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Așezați într-un castron. Repetați procedura cu scoicile rămase.
Presărați scoici cu sare.
Adăugați suc și jumătate de unt la scoici, aruncând pentru a acoperi.
Combinați panko și untul rămas.
Încălziți tigaia la foc mediu-mic.
Adăugați amestecul panko în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand panko se rumeneste, amestecand ocazional.
Scoateți panko din tigaie.
Așezați 1/3 cană scoici în fiecare dintre cele 8 ramekine. Completați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe panko și 1/8 linguriță coajă de lămâie.
Presărați cu arpagic, dacă doriți.