Scoici cu unt brun cu ierburi
Această rețetă servește 4. O porție conține 82 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă 65 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., scoici cu unt maro Herbed ar putea fi un extraordinar fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ierburi, scoici de mare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Linguine Cu Scoici, Unt Brun Și Mazăre, Scoici cu Caper și sos de unt brun, și Scoici de unt maro cu pesmet crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură. Condimentați scoicile cu sare și piperși gătiți până se rumenesc adânc pe 1 parte,aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și adăugațiunt și ierburi la tigaie. Continuați să gătiți, lingând untul peste scoici des, până când callops sunt gătite și untul este maro și miroase a nuci, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Serviți scoici cusos de tigaie cu unt brun.