Scoici cu sparanghel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 235 calorii. Dacă $2.52 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoici cu sparanghel ar putea fi o mare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Scoici de mare cu sos de sparanghel, Scoici și sparanghel, și Scoici Prăjite Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul, apoi tăiați tulpinile în felii diagonale groase de 1/4 inch, lăsând vârfurile întregi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati sparanghelul, amestecând ocazional, până când este fraged, 5 până la 6 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie, rezervând tigaia de pe foc (nu curățați).
Se usucă scoicile și se presară cu piper și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați, apoi sotati jumătate de scoici, răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 4 până la 6 minute în total.
Transferați scoicile cu clești pe o altă farfurie așa cum este gătită.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, apoi adăugați uleiul de lingură rămas și încălziți până când este fierbinte, dar nu fumați. Saut restul de scoici, se intorc o data, pana se rumenesc si se fierb, 4 pana la 6 minute in total, transferandu-se in farfurie. (Nu ștergeți tigaia după al doilea lot.)
Adăugați cu grijă vin și oțet în tigaie (amestecul poate stropi) și fierbeți, răzuind bucăți maro, până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri, aproximativ 1 minut.
Adăugați orice sucuri de scoici acumulate pe farfurie și aduceți la foc mic.
Reduceți căldura la minim și bateți în unt, câte 1 lingură odată, până se încorporează.
Adăugați sparanghelul și restul de 1/4 linguriță de sare și gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Serviți scoici acoperite cu sparanghel și sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.