Scoici cu spanac și sirop de boia
Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, scoici de mare jumbo, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici Cu Crustă De Paprika Cu Coulis De Ardei Roșu Prăjit, Cina în seara asta: scoici la grătar cu Pesto de mentă și sirop Balsamic, și Năut și spanac cu boia fumurie.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa amestecul. Se răcește ușor.
În timp ce amestecul de ardei se gătește, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/8 linguriță sare și piper negru.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei și usturoi în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați spanacul rămas; gatiti 2 minute sau pana se ofileste. Se amestecă 1/8 linguriță sare.
Împărțiți amestecul de spanac uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii și împărțiți scoicile uniform între porții.
Stropiți uniform amestecul de ardei peste scoici; presărați 1 lingură de nuci de pin peste fiecare porție.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.