Scoici cu sos de vin alb I

Scoici cu sos de vin alb I
Scoici cu sos de vin alb i este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Dacă aveți la îndemână vin, oțet de vin, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Scoici cu ciuperci în sos de vin alb, Scoici prăjite la tigaie cu reducere de vin alb, și Scoici de mare caramelizate cu vin alb și sparanghel cu nervuri.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați vinul alb, oțetul de vin și șalota. Gatiti pana cand lichidul este aproape evaporat, aproximativ 1 lingura ramasa. Se amestecă smântâna grea și se lasă să fiarbă până se reduce la jumătate. Se amestecă untul câte 1 lingură, lăsând fiecare să se topească înainte de a adăuga următoarea. Păstrați cald în timp ce pregătiți scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Periați scoicile cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Așezați sub broiler preîncălzit timp de 2 minute pe fiecare parte, până când scoicile sunt opace, cu un pic de maro în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Așezați o lingură de sos pe fiecare farfurie și acoperiți cu 4 scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista