Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici cu Salsa Crudan. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 372 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mentă, ceapă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda], Salsa Cruda, și Guacamole și Salsa Cruda câine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare; lăsați amestecul să se marineze la temperatura camerei. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pastele fierte în castron; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți uniform între 4 plăci. Completați fiecare porție cu provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Provolone
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.