Scoici Cu Salată De Rădăcină De Țelină
Scallops cu salată de rădăcină de țelină este un fără gluten, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de muștar dijon, sare de mare, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Remoulade de rădăcină de țelină cu scoici și Caviar, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Salată de țelină și rădăcină de țelină.
Instrucțiuni
Combinați maioneza și următoarele 7 ingrediente până se amestecă bine. Se amestecă rădăcina de țelină. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Combinați uleiul de măsline și boia de ardei; periați pe scoici. Fierbeți, prăjiți sau grătiți scoici aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt încălzite.
Cu o lingură cu fante, împărțiți rădăcina de țelină uniform între 8 farfurii și acoperiți fiecare cu o scoică.
Chef John recomandă: un Sauvignon Blanc neted, în vârstă de butoi, pentru a completa scoicile dulci și salata cremoasă de rădăcină de țelină. Alternativă
Revarsă: un Chardonnay sau Pinot Blanc care a văzut niște lemn. Sau unul dintre albii "meritage" - vinuri lucrate manual din struguri Bordeaux-fabricate în California, cum ar fi Caymus Conundrum.