Scoici cu Prosciutto și cimbru
Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 163 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cimbru, garnituri: pene de lămâie, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linguine și scoici cu fenicul, vin alb și pesmet de cimbru, Scoici la grătar cu spaghete, Prosciutto și verdeață mixtă, și Frigarui de friptură și prosciutto cu salvie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bine scoicile cu o perie; aruncați scoicile deschise sau crăpate sau orice Altele grele (indicând că sunt umplute cu nisip).
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați prosciutto; gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu; gatiti 2 minute.
Adăugați vin, coajă de lămâie și cimbru; aduceți la fierbere.
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 6 minute sau până când scoicile se deschid. Lingură în boluri individuale.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.