Scoici cu piure de cartofi cu sos de tarhon
Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 413 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, vin, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Scoici arse cu sos de unt de tarhon, Podgorii Bouchaine în Carneros Cool și frumos, cu o: scoici coapte cu fenicul și piure de cartofi dulci, și Cartofi prăjiți cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în oală mare. Acoperiți cu apă rece.
Se adaugă 1 linguriță de sare și se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu frigărui, aproximativ 8 minute.
Scurgere. Întoarce-te la oală. Folosind masher de cartofi, mash cartofi. Mash în 1/4 cană de unt. Se amestecă 2/3 cană de lapte. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 oră înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Înainte de servire, amestecați la foc mediu până se încălzește, adăugând mai mult lapte cu linguri dacă este uscat.)
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu sare și piper.
Adăugați scoici;saut până când doar opac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe farfurie; cort cu folie. Rezervați sucuri în tigaie.
Așezați vinul și șalotele într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu până se reduce la glazură, aproximativ 3 minute. Se amestecă smântâna; se fierbe 1 minut. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de unt. Se amestecă sucurile de tigaie rezervate. Se amestecă 1 1/2 linguri de tarhon. Condimentează sosul de tarhon după gust cu sare și piper.
Se amestecă 1/4 cană de tarhon rămasă în piure de cartofi calzi. Împărțiți cartofii în 4 boluri puțin adânci.
Așezați scoici deasupra piureului de cartofi.
Stropiți cu sos de tarhon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.