Scoici cu Linguini, usturoi și roșii

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Scoici cu Linguini, usturoi și roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 580 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulion de pui, fulgi de chili, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguini cu scoici și sos de unt de usturoi, Scoici și Linguini, și Morcovi Și Dovlecei Linguini Cu Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați fulgii de chili și usturoiul și gătiți până când usturoiul devine parfumat, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Adăugați vinul alb și amestecați împreună.
Adăugați bulionul în tigaie cu linguini și reglați focul pentru a menține un fierbere viguros și gătiți până când pastele au început să se înmoaie și sunt la jumătatea procesului de gătit, aproximativ 5 minute. Apoi adăugați jumătate din pătrunjel și jumătate din roșii și amestecați pentru a combina.
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți până se deschid, 6 până la 8 minute, asigurându-vă că amestecați și răzuiți fundul tigaiei, astfel încât să nu se lipească nimic. Aruncați scoicile care nu se deschid. Finalizați cu sucul de lămâie și coaja, piperul negru și pătrunjelul și roșiile rămase. Condimentează după gust cu sare și servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.