Scoici cu crustă de susan cu vinetă asiatică
Scoici cu crustă de susan cu vinaigretă asiatică este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 152 calorii. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ceapă verde, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Susan crusted halloumi cu asiatice slaw, Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir, și Salată asiatică tocată cu vinetă de susan cu usturoi.
Instrucțiuni
Clătiți scoicile și uscați-le; se presară sare și piper și se dragă în semințe de susan.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați jumătate de scoici și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura cu scoici și ulei rămase.
Aranjați fâșii de ardei roșu și scoici peste salată.
Presărați cu ceapă verde feliată; încrucișați două cepe verzi întregi peste fiecare salată, dacă doriți.
Se servește cu vinetă asiatică.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.