Scoici cu crustă de condimente cu capere crocante
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 348 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, capere, gălbenuș de ou fiert tare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici De Dafin Cu Capere, Scoici cu lămâie și capere, și Scoici cu capere și roșii.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, fierbeți sucul de portocale la foc moderat până se reduce la 2 linguri, 6 până la 7 minute.
Transferați într-un blender.
Adăugați gălbenușul de ou fiert, oțetul de orez și muștarul și procesați până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați 1/3 cană de ulei de măsline într-un flux subțire și procesați până la emulsionare. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mic rezistent la căldură. Puneți vasul peste o cratiță mică cu apă abia fierbinte și păstrați sosul cald; nu fierbe.
Adăugați uleiul de canola și încălziți până la sclipire.
Adăugați caperele și gătiți la foc moderat până se deschid ușor și încep să se rumenească, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați caperele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmentele în castron.
Într-un castron mic, combinați coriandrul măcinat și chimenul. Condimentați scoicile cu sare și piper și înmuiați jumătate din fiecare scoică în amestecul de condimente pentru a o acoperi. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Adăugați scoicile într-un singur strat și gătiți la foc mare până devin aurii, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Puneți 2 linguri de sos cald pe fiecare din cele 4 farfurii. Aranjați scoicile pe sos și așezați segmentele de grapefruit în jurul lor. Împrăștiați caperele și ierburile peste scoici și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.