Scoici cu cremă de tarhon și salată de unt ofilită
Această rețetă face 2 porții cu 320 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, pernod, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Salată De Unt Ofilită Și Mazăre, Puiul fript al lui Tyler Florence cu salată de unt ofilită și mazăre, și Scoici arse cu sos de unt de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt în tigaie mică la foc mediu.
Se adaugă șalotă; saut 3 minute.
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați smântână, 3 lingurițe de tarhon și Pernod, dacă utilizați. Se fierbe până când sosul se acoperă cu lingura, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu sare și piper; gatiti pana se rumenesc si aproape fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile pe farfurie.
Adăugați salată verde în picături în tigaie; aruncați până începe să se ofilească, aproximativ 1 minut. Puneți sosul pe 2 farfurii; împărțiți salata verde între farfurii.
Așezați 4 scoici pe fiecare farfurie; se presară cu 1 linguriță rămasă de tarhon.