Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic

Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic
Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, apă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare cu varză și varză înăbușită cu șuncă, Rețetă de varză roșie înăbușită (cu măr, slănină și oțet Balsamic), și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați varză, frunze de dafin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
VarzăVarză
PiperPiper
SareSare
3
Se amestecă 1/2 cană de apă și 2 linguri de oțet și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ApăApă
4
Transferați într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
5
Se amestecă împreună condimente, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se usucă scoicile și se condimentează ambele părți cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
CondimenteCondimente
SareSare
6
Ștergeți tigaia, apoi încălziți untul de lingură rămas la foc mediu-mare până când spuma dispare. Saut scoici de la saut, intorcandu-se o data, pana se rumenesc si abia fierte, aproximativ 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă la varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
8
Adăugați 1/4 cană de apă rămasă și lingură de oțet în tigaie și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă peste scoici și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VarzăVarză
10
Date Nutriționale
11
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista