Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic
Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, apă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare cu varză și varză înăbușită cu șuncă, Rețetă de varză roșie înăbușită (cu măr, slănină și oțet Balsamic), și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați varză, frunze de dafin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați pentru a acoperi.
Se amestecă 1/2 cană de apă și 2 linguri de oțet și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, 10 până la 15 minute.
Transferați într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
Se amestecă împreună condimente, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se usucă scoicile și se condimentează ambele părți cu amestec de condimente.
Ștergeți tigaia, apoi încălziți untul de lingură rămas la foc mediu-mare până când spuma dispare. Saut scoici de la saut, intorcandu-se o data, pana se rumenesc si abia fierte, aproximativ 5 minute in total.
Adăugați 1/4 cană de apă rămasă și lingură de oțet în tigaie și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Se toarnă peste scoici și varză.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "