Scoici coapte în coajă: Capesante Al Forno
Scoici coapte în coajă: Capesante Al Forno necesită aproximativ 42 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 158 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți pătrunjel, sare de mare grosieră și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoici Pe Coajă, Scoici pe jumătate de coajă, și Stridiile pe jumătate de coajă cu scoici, hrean, var și pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți fiecare scoică.
Presărați un vârf de sare de mare și puțin piper peste fiecare scoică.
Stropiți un pic de vin în fiecare coajă, apoi stropiți Scoica cu puțin ulei de măsline. Topiți fiecare scoică cu o parte din pătrunjel și firimituri de pâine.
Așezați fiecare coajă într-o tigaie rezistentă la cuptor și așezați-o sub broiler timp de 1 1/2 până la 2 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.