Scoici coapte cu coriandru
Scallops Pan-ars cu Cilantro este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de chili, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici coapte cu maioneză de coriandru-țelină, Scoici De Mare Arse Cu Mazăre Gingered Pur Și Coriandru Gremolata, și Scoici de mare arse cu sos de lămâie și salată de busuioc, mentă și coriandru.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale scoicilor cu pudră de chili, sare și piper negru.
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de scoici; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de unt și scoici.
Adăugați apă, piper jalapeo și suc de lămâie în tigaie; gătiți 1 minut, răzuind fundul și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite. Lingură sos peste scoici; se presara cu coriandru.