Scoici Coapte
Reteta scoici coapte pot fi făcute în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 3,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 719 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scoici Coapte, Scoici Coapte, și Scoici Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Se toarnă untul topit într-o caserolă ovală de 2 litri. Distribuiți untul și scoicile uniform în interiorul vasului.
Combinați firimiturile de pâine, pudra de ceapă, pudra de usturoi, boia, pătrunjelul, usturoiul tocat și parmezanul.
Presărați acest amestec peste scoici.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scoicile sunt ferme, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Wild Horse Unbridled Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.