Scoici Cazinou cu unt compus
O porție conține 242 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 2,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, pesmet, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoicile Cazinou, Flo ' s Clams Casino, și Scoicile Cazinou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, sotează usturoiul, ceapa și ardeii în uleiul de măsline până când legumele se înmoaie.
Lasă să se răcească complet.
Combinați amestecul de ardei cu untul și amestecați bine pentru a combina.
Deschideți scoicile și așezați-le pe o foaie de copt. Topiți fiecare scoică cu o bucată de unt compus, puțină slănină și pesmet. (Nu puteți folosi tot untul.)
Stropiți cu ulei de măsline și vin alb.
Se fierbe până când pesmetul se rumenesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.