Scoici Bourbon-Bacon
Scoicile Bourbon-Bacon sunt un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bourbon, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoici învelite cu slănină cu glazură de arțar Bourbon, Bacon Bourbon biscuit de cartofi dulci cu crutoane de scorțișoară și unt de Bourbon, și Scoici de mare într-un sos de cremă de Jalapeno Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; se amestecă bine.
Adăugați scoici, amestecând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider 1 oră, amestecând ocazional.
Scoateți scoicile din castron, rezervând marinada.
Tăiați fiecare felie de slănină în 4 bucăți.Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei scoici (slănina s-ar putea înfășura doar pe jumătate în jurul scoicilor dacă sunt foarte mari). Infilați scoici pe frigarui de 4 (12 inci), lăsând puțin spațiu între scoici, astfel încât slănina să se gătească.
Așezați frigarui pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; fierbeți 8 minute sau până când slănina este crocantă și scoicile sunt gata, ungând ocazional cu marinată rezervată (timpul de gătit va varia foarte mult în funcție de dimensiunea scoicilor).
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.